Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pentru sanatatea dumneavoastra

Membru Bizoo de 16 ani.
4.49
4 stars: Foarte bun
71 pareri

Baton proteic Protein+ Evo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei Lei
Brand
Watt, Italia
Cod produs
82
Out Of stock
Descriere
Protein Evo Bar e un baton proteic util, in sprijinul masei musculare, si o gustare proteica potrivita pentru oricine are deficiente alimentare sau pentru a sustine dietele proteice sau care vizeaza pierderea in greutate. Vitaminele promoveaza metabolismul energetic imbunatatit, sustin sistemul imunitar si ajuta la reducerea oboselii si oboselii. Mineralele efectueaza diverse actiuni pentru a sustine metabolismul corect al nutrientilor, stimuleaza metabolismul bazal si indeplinesc o functie antioxidanta.

Pentru cine este?
Pentru cei care doresc o gustare
Pentru cei care doresc sa creasca proteinele din dieta
Pentru ce este?
Gestionarea foamei in timpul zilei
Sa mananci intr-un mod sanatos

Descriere

Protein + EVO este un supliment proteic util, pentru sustinerea masei musculare, si o gustare proteica potrivita oricui are deficiente alimentare sau pentru a sustine dietele proteice sau care vizeaza slabirea. Vitaminele promoveaza metabolismul energetic imbunatatit, sustin sistemul imunitar si ajuta la reducerea oboselii si oboselii. Mineralele efectueaza diverse actiuni pentru a sustine metabolismul corect al nutrientilor, stimuleaza metabolismul bazal si indeplinesc o functie antioxidanta.

Mod de utilizare: pentru cresterea si mentinerea masei musculare, un baton inainte si/sau dupa activitatea fizica. Sau ca o gustare proteica.

Ingrediente

Ingrediente. proteine din lapte (35%), sirop de glucoza, invelis de ciocolata cu lapte (zahar, unt de cacao, lapte praf degresat, masa de cacao, grasime anhidra din lapte, lapte praf, emulgator: lecitina de soia; aroma naturala de vanilie, arome), sirop de zaharoza, sirop de sorbitol , unt de cacao, rapé de nuca de cocos (2,3%), amestec mineral (citrat de sodiu, fosfat de calciu, fosfat de sodiu, clorura de potasiu, carbonat de magneziu, sulfat de mangan, pirofosfat feric, oxid de zinc, iodura de potasiu, selenit de sodiu, fluorura de sodiu, molibdat de sodiu) , sirop de fructoza, ulei vegetal (floarea soarelui), amestec de vitamine (celuloza, acid L-ascorbic, acetat de DL-alfa-tocoferil, nicotinamida, D-pantotenat de calciu, acetat de retinil, colecalciferol, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, clorhidrat de tiamina pteroglutamica, acid, D-biotina, cianocobalamina), arome, L-cistina.

AROMA: CARAMEL SAU COCOS

CUTIE CU 24 BATOANE; baton de 40 grame

PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER PENTRU 24 BUCATI (1 CUTIE) CE POATE FI DIN MAI MULTE AROME.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura