Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pentru sanatatea dumneavoastra

Membru Bizoo de 16 ani.
4.49
4 stars: Foarte bun
71 pareri

Pudra proteica vegetala Izolat proteic vegetal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

170 lei Lei
Brand
Watt, Italia
Cod produs
98
Out Of stock
Descriere
Veggie Blend este un amestec de proteine ​​vegetale din mazare, orez si cartofi. Cu spirulina si vitamina B12. Fara gluten.

Pentru cine este:

Cine trebuie sa creasca continutul de proteine ​​din dieta lor
Pentru cei care au facut activitate fizica intensa
Pentru cei care urmeaza o dieta vegana
Pentru cei care doresc sa-si intareasca masa musculara
Pentru cei care doresc proteine ​​pe baza de plante fara soia
Pentru ce este:
Pentru a inlocui proteinele animale
Pentru a sustine recuperarea musculara
Pentru a creste proteinele din dieta

Informatii nutritionale

1 portie = 30 g
Valoare energetica 456 KJ / 109 Kcal
Grasimi 0,60 g
din care acizi grasi saturati 0,10 g
Carbohidrati 2 g
din care zaharuri 1,10 g
Fibre 1,10 g
Proteine​​24 g
Sare 0,60 g
Vitamina B12 1,18 μg (47% VNR)
Spirulina 1 g
VNR: valoarea nutritionala de referinta zilnica (adulti) conform Reg. UE Nr. 1169/2011
Descriere

VEGGIE BLEND este un amestec de proteine ​​vegetale din mazare, orez si cartofi. Cu spirulina si vitamina B12. FARA GLUTEN.

Datorita amestecului sau de proteine, reprezinta un inlocuitor de foarte inalta calitate pentru proteinele animale, capabil sa ofere nutrienti utili pentru functia plastica/structurala a muschilor si a altor tesuturi ale corpului.

Veggie Blend contine proteine ​​din mazare, caracterizate prin digestibilitate ridicata si valoare biologica buna, si proteine ​​din orez, care furnizeaza aminoacizii lipsa din proteinele din mazare. Sunt prezente si proteinele din cartofi, un element de foarte mare inovatie cu un continut ridicat de aminoacizi ramificati si esentiali.

Veggie Blend ofera, de asemenea, Spirulina (Arthrospira platensis), o microalga bogata in mod natural in proteine ​​cu valoare biologica ridicata, vitamine, saruri minerale, acizi grasi omega 3, antioxidanti si anti-radicali.

In cele din urma, exista Vitamina B12, un micronutrient foarte important care se gaseste doar in alimentele de origine animala (carne, peste) iar cei care urmeaza o dieta complet vegetala se pot gasi expusi riscului de deficienta.

Mod de utilizare: dizolvati 3 cupe rasate (corespunzatoare la 30 g) in 250-300 ml apa si agitati inainte de a lua. Punctele verzi vizibile in produsul pudra si culoarea verde a bauturii se datoreaza prezentei algelor spirulinei.

Avertismente: suplimentele alimentare nu sunt concepute ca un substitut pentru o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Aportul nu trebuie sa depaseasca doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani.

Ambalare: doypack 750 g. Contine aproximativ 10 g cana dozatoare.

Aroma de banane sau alune

Ingrediente: proteina din mazare, proteina din orez, proteina din cartofi, arome, spirulina (Arthrospira platensis Gomont, din talus), scortisoara (Cinnamomum verum, J.Presl, din scoarta), indulcitori: sucraloza, glicozide de steviol (extrase din frunze de Stevia rebaudiana Bertoni). ); cianocobalamina (vitamina B12).
Produs intr-o instalatie care proceseaza si proteine ​​din soia, oua si lapte.

PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura