Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pentru sanatatea dumneavoastra

Membru Bizoo de 16 ani.
4.49
4 stars: Foarte bun
71 pareri

Pudra proteica Izolat proteic din zer Whey protein 90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

200 lei Lei
Brand
Watt, Italia
Out Of stock
Descriere
Whey Proyein 90 sunt proteine ​​din zer 90% obtinute prin micro-ultrafiltrare (CFM) cu adaos de vitamine. Fara gluten.

Pentru cine este:

Cine trebuie sa creasca continutul de proteine ​​din dieta lor
Pentru cei care au facut activitate fizica intensa
Pentru cei care doresc sa-si intareasca masa musculara

Pentru ce este:

Pentru a sustine recuperarea musculara
Pentru a creste proteinele din dieta

Informatii nutritionale

1 portie = 25 g
Valoare energetica 377 KJ / 90 Kcal
Grasimi 0,10 g
din care: acizi grasi saturati 0 g
Carbohidrati 0,70 g
din care: zaharuri 0,60 g
Fibre 0,30 g
Proteine ​​21 g
sare 0,12 g
1 portie = 25 g
Vitamina C 15 mg (18% VNR)
Vitamina E 2,40 mg (20% VNR)
Tiamina (Vit. B1) 0,39 mg (35% VNR)
Riboflavina (Vit. B2) 0,46 mg (33% VNR)
Vitamina B6 0,49 mg (35% VNR)
VNR: valoarea nutritionala de referinta zilnica (adulti) conform Reg. UE Nr. 1169/2011

Descriere

WHEY PROTEIN 90 sunt proteine din zer 90% obtinute prin micro-ultrafiltrare (CFM) cu adaos de vitamine. FARA GLUTEN.
Whey Protein 90 este o proteina din zer 90% cu un continut scazut de grasimi si carbohidrati, usor de digerat. Continutul ridicat de proteine​​(90%) si solubilitatea mare il fac un produs usor de utilizat, ideal pentru mentinerea masei musculare si pentru suplimentarea proteinelor.
In corpul uman, proteinele au o functie in principal plastica / structurala. Proteinele furnizeaza majoritatea „caramizilor” (aminoacizi) cu care suntem alcatuiti si devin substraturi de natura energetica doar in conditii foarte particulare (ex: post prelungit). Rata de absorbtie a aminoacizilor si a peptidelor mici in tractul gastrointestinal difera substantial in raport cu tipul de proteina din care deriva. Proteinele din zer au un timp de rezidenta relativ scurt in stomac si intra in intestinul subtire mai repede decat cazeina. Aceasta sta la baza unei mai bune absorbtii si digestibilitati a acestor proteine ​​al caror aport determina o crestere considerabila a aminoacizilor liberi din sange in mai putin de o ora de la aport.
Cresterea sanguina a aminoacizilor cu proteine ​​din zer este importanta din punct de vedere fiziologic daca are loc in intervalul de timp cuprins intre 1 si 2 ore dupa antrenament; perioada in care sinteza proteinelor musculare este maxima la sportivi.
Tehnica de filtrare care permite extragerea proteinelor din zer este un proces fizic care deci nu presupune folosirea de agenti chimici, garantand totodata un procent ridicat de proteine ​​(min. 90%).
Procentul mare permite o cantitate minima de lactoza care poate fi tolerata chiar si de cei cu o usoara intoleranta la acest zahar.
Aceste proteine ​​sunt potrivite in faza finala de pregatire pentru competitiile de culturism, avand in vedere „puritatea” si continutul foarte scazut de zaharuri si grasimi.
* Laptele este o sursa excelenta de proteine, care este foarte digerabila si usor utilizata de organism pentru energie si pentru repararea celulelor si tesuturilor. Cazeina, zerul si proteinele solubile din lapte sunt sursele de proteine ​​din lapte.
Cercetatorii francezi au descoperit ca diferitele fractii proteice ale laptelui variaza in ceea ce priveste digestibilitatea si disponibilitatea lor in organism. Cazeina si zerul sunt digerate lent, deci sunt mai disponibile timp de multe ore dupa masa. Proteinele solubile din lapte se golesc rapid din stomac si transporta aminoacizii catre celule atat de repede incat nu pot rezista cerintelor de construire a tesuturilor in orele urmatoare mesei. Mesajul pentru culturisti este ca suplimentarea cu proteine ​​din zer sau cazeina este superioara pentru construirea muschilor decat din proteinele din lapte integral sau degresat. (American Journal Clinical Nutrition, 84: 1070-1079)

Mod de utilizare: se dizolva 2 linguri de masura de produs (corespunzator la 25 g) in 100 ml apa sau lapte degresat.

Avertismente: suplimentele alimentare nu sunt concepute ca un substitut pentru o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Aportul nu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura