Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pentru sanatatea dumneavoastra

Membru Bizoo de 16 ani.
4.49
4 stars: Foarte bun
71 pareri

Pudra amestec proteine Izolat proteic profesional XP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

190 lei Lei
Brand
Watt, Italia
Cod produs
99
Out Of stock
Descriere
Professional Blend XP este un amestec pe baza de proteine din zer, cazeina, proteine din ou si vitaminele C, E, B1, B2, B6, B12.

Fara gluten

Pentru cine este:

Cine trebuie sa creasca continutul de proteine din dieta lor
Pentru cei care doresc sa-si intareasca masa musculara
Pentru cei care doresc un amestec de proteine satios din diferite surse
Pentru ce este:
Pentru a creste proteinele din dieta
Pentru a obtine o gustare satioasa cu valoare biologica ridicata

Informatii nutritionale
1 portie = 25 g
Valoare energetica 381 KJ / 91 Kcal
Grasimi 0,40 g
din care acizi grasi saturati 0,20 g
Carbohidrati 0,30 g
din care zaharuri 0 g
Fibre 0,40 g
Proteine 21 g
Sare 0,20 g
Vitamina C 14 mg (18% VNR)
Vitamina E 2,40 mg (20% VNR)
Tiamina (Vit. B1) 0,35 mg (32% VNR)
Riboflavina (Vit. B2) 0,51 mg (37% VNR)
Vitamina B6 0,48 mg (34% VNR)
VNR: valoarea nutritionala de referinta zilnica (adulti) conform Reg. UE Nr. 1169/2011

Descriere
PROFESSIONAL BLEND XP este un amestec pe baza de proteine din zer, cazeina, proteine din ou si vitaminele C, E, B1, B2, B6, B12. FARA GLUTEN

Professional Blend XP este un amestec echilibrat de trei tipuri de proteine ​​cu o valoare biologica foarte mare. Primele proteine ​​care sunt absorbite sunt cele ale zerului: au fost selectate Volac XP, proteine​​din zer 94% obtinute printr-un proces tehnologic anume care pastreaza caracteristicile nutritionale ale produsului, aproape fara lactoza. O absorbtie mai lenta este garantata, pe de alta parte, de proteinele din ou si, in final, de cazeine. Toate acestea asigura ca organismul mentine o valoare sanguina ridicata si constanta a aminoacizilor pentru o perioada care variaza de la o jumatate de ora pana la aproximativ trei ore dupa administrarea produsului.

Indicatii de utilizare: Sport: aportul de proteine ​​sub forma de suplimente este indicat in sport ori de cate ori se doreste sa se asigure o crestere sau mentinere a masei slabe (masa musculara).
Viata de zi cu zi: acest produs poate fi util pentru a atinge necesarul zilnic de proteine daca exista probleme deosebite precum lipsa poftei de mancare, dificultati digestive. Mod de administrare: Se dizolva 2,5 linguri de masura de produs (corespunzator la 25 g) in cel putin 100 ml apa sau lapte degresat.

Ambalare: doypack 750 g.
Aroma: cacao sau vanilie

Avertismente: suplimentele alimentare nu sunt concepute ca un substitut pentru o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Aportul nu trebuie sa depaseasca doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. A nu se utiliza in timpul sarcinii si alaptarii, in caz de afectiuni hepatice sau renale, la copii si in orice caz pe perioade prelungite fara consultarea medicului.

Ingrediente: proteine ​​din lapte (proteine ​​din zer obtinute prin ultrafiltrare (CFM) si cazeina micelara), proteine ​​din ou (din praf de albus de ou), pudra de cacao, regulator de aciditate: acid citric; aroma, indulcitori: sucraloza, glicozide steviol (extrase din frunze de Stevia rebaudiana Bertoni); Acid L-ascorbic (vitamina C), acetat de DL-alfa tocoferil (vitamina E), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de tiamina (vitamina B1), cianocobalamina (vitamina B12). Produsul poate contine soia.

PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura